VENTILATION PRIVAT

HUSK vi kan hjælpe med finansiering.

Hvordan forbedrer et ventilationsaggregat indeklimaet?

Et ventilationsaggregat til villa fjerner den varme, fugtige luft og tilfører tempereret luft til boligen. Støvpartikler, lugt og fugt fjernes og luftfugtigheden holdes samtidigt under 45 %, hvilket gør at husstøvmider, som er en af de hyppige årsager til allergi, ikke kan overleve.

Astma og allergi er i disse år i kraftig vækst, og en af årsagerne er dårligt indeklima. Undersøgelser viser, at vi opholder 80 % af tiden inden døre, hvilket gør det yderst vigtigt at have fokus på et sundt indeklima i sin bolig.

Et ventilations anlæg er et særlig plus for indeklimaet i din villa, fordi luften sendes gennem filtre, som fjerner pollen, støv og andre allergener, før den sendes videre ind i din bolig.

Dette betyder, at du med et ventilationsanlæg ikke bare får et sundere indeklima, men også har mulighed for at spare penge på din energiregning.

Hos Air-Nordic tilbyder vi energi/miljø rigtige ventilationsløsninger tilpasset Deres hjem.

Service og indregulering

Der er mange gode grunde til at bestille et serviceabonnement.

Får du f.eks ikke efterset dit anlæg og skiftet filtrene, vil genvindingen af varmen blive dårligere, og når effektiviteten af dit anlæg daler, skal det bruge mere strøm for at opnå det ønskede resultat.

Med vores serviceabonnement får du et årligt eftersyn af dit ventilations anlæg. Det er en total vedligeholdelsesordning, hvor dit anlæg bliver gået efter og justeret jf. leverandørens anvisninger.

Air-Nordic er autoriseret Genvex Service partner, men udfører service på alle typer/mærker.

Kontakt vores service afdeling for et uforpligtende tilbud.

Service@air-nordic.dk / Tlf.: 2572 7910