LOSSNAY X

Ventilationsanlæg som udlufter med lukkede vinduer

Dårlig ventilation er et problem i dag. Oftest i fejlbyggede huse, er vi nødt til at udlufte for at få noget frisk luft. Luften som vi lukker ind kan være kold og skal opvarmes, hvilket koster unødvendige kroner. Løsningen er et ventilationsaggregat fra Mitsubishi Electric, som sikrer, at du får en sund og frisk luft uden at åbne et vindue. Imens genbruges omkring 75% af energien og vi holder på varmen. Lossnay X varmeveksler er ideel til alle slags bygninger. Alt fra pavilloner, mindre lagre, til brug i boligen i skure, kældre og garager. Fremragende hvor der er radon eller små mødelokaler hvor ventilation er et must. Passer simpelthen til alle, der ønsker at have god ventilation uden glip af varmen. Installationen er simpel. Kun 2 huller i væggen.

Lugt, skimmel, pollen, radon, rygning – der er meget, der kan påvirke dit indendørs miljø og velbefindende. To huller i væggen og et nyt Lossnay X ventilation forbedrer effektivt dit indeklima med sin fantastiske varmegenvindingsfunktion med en temperaturvirkningsgrad på op til 75%. Årsagen til den høje effektivitet er den patenterede varmeveksler, der eliminerer afrimning og som genindvinder en meget større del af energien i luften end en traditionel varmevekslere fremstillet af plastik eller aluminium.

Med ny Lossnay X, får du også en varmeveksler med et slankt design, der let passer ind i hjemmet. Takket være anlæggets lydisolering er den så lydsvag at den knap høres.

Mitsubishi Electric store styrke er, at al forskning og produktudvikling sker in-house og alle vigtige komponenter er fremstillet i vores egne fabrikker. Det betyder, at vi kan garantere kvaliteten og ydeevnen af alle produkter, der sælges under varemærket Mitsubishi Electric.