MSZ-SF

Effektiv varmepumpe til fritidshuse og mindre villaer.

Slankt design med en forbedret luftgennemstrømning

Den nye indendørs enhed på MSZ-SF er væsentligt mere kompakt end sine forgængere og konkurrenter. På trods af dette, har vi øget effektiviteten.

Jævn varme – selv når du ikke er tilstede 
Varmen fordeles mere jævnt i hele huset med vores nye MSZ-SF indendørs enhed. Komforten er forbedret ligesom driftsøkonomien. Med det energieffektive I-save holder klimaanlægget dit fritids-/sommerhus 10°C varmt og frostfrit hele vinteren. MSZ-SF er garanteret til at håndtere udetemperaturer ned til -20°C, men på trods af sin høje kapacitet med energiklasse A +.

Køl i sommervarmen 
Selv i det nordiske klima, er det rart at kunne nyde et køligt hjem om sommeren. Med denne kompakte og stilfulde varmepumpe har du mulighed for at opretholde driftsøkonomien og effektivt afkøle dit hus på de varmeste sommerdage.

Kontroller dit klima
Indendørs enheden på MSZ-SF leveres med fjernbetjening som standard. Med fjernbetjeningen kan du nemt styre klimasystemets funktioner. Her kan du også programmere en ugeplan for, hvordan du vil styre opvarmningen af ​​dit hus. Indstil en lavere temperatur for de tidspunkter du ikke er hjemme, og lad varmen automatisk blive øget, når du er hjemme.

Lavest mulige støjniveau
Med funktionen Silent Mode, kører ventilatoren i varmepumpen ned på et lavt og støjsvagt niveau – for at din søvn skal være uforstyrret, og med en behagelig indendørstemperatur. MSZ-SF genererer i denne position et lydniveau på 21 dB (A), hvilket gør den til en støjsvag luftvarmepumpe.

På MSZ-SF, kan du vælge en række indstillinger for blæserhastighed og luftstrøm. Lad varmepumpens ventilator køre på fuldautomatik eller vælg en af ​​de seks ventilator hastigheder manuelt.

Ren indendørs luft
Som standard er MSZ-SF udstyret med et nano-platin-filter for effektiv rensning af luften. For yderligere at forbedre luftkvaliteten kan filteret MAC 2320FT (elektrostatisk anti-allergi enzym filter)

Problemfri drift
Efter en strømafbrydelse, starter enheden automatisk op igen med standard indstillinger og vi tilbyder 5 års garanti på vores varmepumper**.

*GÆLDER MSZ-SF35VE INDEDELE
**SE PRODUKTARK BAGSIDE FOR MERE INFORMATION

Et sikkert valg 
Mitsubishi Electrics klima produkter har et moderne design, høj kvalitet, lang levetid og overlegen driftsøkonomi og sænker dine energiomkostninger i mange år fremover.

En sikker investering
Hos Mitsubishi Electric sker al forskning og produktudvikling i egne laboratorier. Væsentlige komponenter fremstilles på vore egne fabrikker med omhyggelig kvalitetskontrol. Det betyder, at vi kan garantere for kvaliteten og en høj , ensartet ydeevne på alle produkter som sælges.

Mitsubishi Electric er repræsenteret med eget salgsselskab i Sverige. Alt salg sker gennem forhandlere eller distributører. Installation af produkterne foretages kun af Mitsubishi Electric certificerede installatører. Dette sikrer, hele kæden fra fabrikken til forbrugeren, og gør dit køb til et sikkert valg.

En ny varmepumpe indebærer ofte en stor investering. Det gør også at man forventer, at varmepumpen fungerer uden problemer i mange år fremover. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på vores varmepumper som er installeret af certificerede køleinstallatører og monteres under foreskrevne betingelser.

HENT PRODUKTARK